Tudnátok szerintetek jó laptopokat ajánlani max 250 000 Ft-ig?
Jó lenne ha 1-2 játék tudna rajta menni, de nem létfontosságú.
Nagyon örülnék neki ha tudnátok linket is csatolni hozzá :) Köszönöm ^^
Kicsit segítenék "Kérdés feladás"-ban.
Ilyen gépet 100e alatt is találni...
Mire használnád? Milyen játékokra? Szóval: Picit pontosabban...mert jön "IDraglev"...:)
Hát jó lenne ha mennének rajta nagyobb megterhelésű játékok is (gondolok itt most olyanokra, mint pl a gta, amivel soha nem játszottam, de eléggé olyan játék tudtommal ami igénybe veszi a gépet...) vagy pl mmo-k, mint az aion vagy blade and soul...tudom ezek, nagyon lehasználják a gépet, csak példáknak mondtam, nem ez lenne az elsődleges funkciója a laptopnak, csak néha napján jól jön kikapcsolódásképp
Amúgy néztem YT videókat, és ott ajánlották pl sok helyen a dell 15 7000 széria gaming laptopokat, főleg a 7567-est, vagyis konkrétan arról beszélt az egyik srác, viszont a neten sehol nem kaptam meg pl ezt "megbízhatóbb" oldalakon, vagy ha igen, akkor egetrengető áron (az usa-ban amúgy <900$-ért meglehetne kapni, de itthon sehol nem láttam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!