Windows 7 alatt sikeres audio CD iras utan miert nincs a lemezen semmi?
„Gyakorlatilag a CDA fájlokat az operációs rendszer hozza létre. Ezek a fájlok tulajdonképpen csak mutatók, melyek speciális track-re hivatkoznak és nem tartalmaznak semmilyen zenei PCM-információt (Pulse Code Modulation = impulzus kódolt moduláció). A CDA fájlok mindegyike 44 bájt hosszú, amely tartalmazza a szám hosszát és egy speciális Windows parancsikont, amelynek segítségével a felhasználó elérheti a zenei tartalmat.
Ha a zenei CD-k tartalmát szeretnénk számítógépre másolni, akkor ehhez át kell ültetni olyan formátumba, amelyet a HDD is képes tárolni. Ezt a műveletet rippelésnek hívjuk. A lehetséges cél-formátumok: WAV, MP3, FLAC és sok egyéb...”
Mindenkinek koszonom a valaszokat, bocs hogy kicsit keson reagalok. levettem az irot, majd o feltelepitette magat. Elotte ellenoriztem a drivert de ennel frisebb nem volt. a problemat valoszinu az ujratelepites oldotta meg.
Kedves AntZ koszonom de ezekkel en is tisztaban vagyok, es itt nem ripelesrol volt szo , hanem adott zenei anyag ( kulonbozo formatunban levo notak) Audio CDre valo irasarol.
Megegyszer koszonom mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!