Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ti kidobtátok már a VHS...

Ti kidobtátok már a VHS kazettákat audio kazettákat CD-t DVD lemezeket bakelit lemezeket floppy-t És a lejátszótokat is kidobtátok, vagy ha rossz a lejátszotok meg fogjátok javíttatni?

Figyelt kérdés

Ki dobtátok már a lejátszótokat ha jó is vagy ha rossz is, vagy inkább szerelőnél megcsináltassátok?

Gondolok itt a videomagnóra DVD lejátszóra hifi-re minden lejátszókra.

Nekem még meg vannak kazetták CD DVD bakelit lemezek, floppy lemezem nem volt. Videomagnó még meg van de már kicsi hibája van de még működik, kettő db DVD lejátszom van az egyik felvevős is azok is már hibásak de még működnek, kettő hifim van az egyiket minden nap használom mert a gépre van rá kötve teljesen jó, a másik hifim már hibás de még működik 3 CD-és váltós két kazettás és bakelit lemezjátszós, floppy meghajtóm van a régi gépembe de sose használtam, már az a gép már rossz.

2017. jún. 28. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem dobtam ki, mindet becsomagoltam és felraktam a padlásra.

Csak a dvd lejátszót és a kedvenc eredeti dvd-ket nem raktam el.

2017. jún. 28. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Kidobtam. Magnókazetták, VHS kazetták digitalizálva, CD-k DVD-k is a vinyón...
2017. jún. 28. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Mindent elpakoltam, mert csak a helyet foglalták. A másolt dolgokat kidobtam. Gyorsabb letölteni, mint megkeresni. :)
2017. jún. 28. 18:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy külső vinyón vannak a kedvenc filmek,és videók, magnó és videókazettákat,lemezeket és CD-ket lejátszóstól kilomtalanítottam.
2017. jún. 28. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Cd-ket, bakelitlemezeket, audiókazettákat mindent eladtam. Erősítőt, hangfalakat eladtam. 2 db kazettás deck még megvan. VHS kazetták még megvannak. Fontosabb VHS-ek bedigitalizálva. VHS magnó megvan, de rossz.
2017. jún. 28. 23:36
 6/6 anonim válasza:
adjátok nekem ami nem kell
2019. febr. 2. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!