Ez a számítógép megérne 39ezret?
Van az ismerősi körömben egy számítógép 39ezer forintért,nem igazán értek ehhez a dologhoz ezért kérem ki a ti véleményeteket,egyébként aki eladja azt mondta,hogy nagyon olcsón adja.Amire kellene:windows 10 akadásmentes gyors futtatása,irodai programok,egy-két játék(ets 2,gta 5,dirt rally) kb ennyi.
Specifikációk:
-intel core 2 extreme processzor
-gtx 670 2gb videókártya
-16 gb ddr3 ram
A válaszokat köszönöm.
"a háza össze van horpasztva"
Az a kisebbik baj, de akkor a házon belül is sérültek alkatrészek.
core 2 extrem az 2 magos proci 775 -ős ami gyenge 12 éves , manapság és semmire nem elég 2 fizika magos proci !!
16 giga ramnak 14 ezer
gtx 670 25 ezer a piaci ára
így jött ki a 39 ezer .. tehát csak egy üzleti fogás hogy konfigként tünteti fel hogy waoo hu de olcsó közben meg csak piaci áron veszel valamit ami se jól , se rosszul nem jársz.
A Core 2 extreme processzorok mind négy magosak, ha jól sejtem. A felsorolt játékoknál meg ezekre számíthatsz
GTA 5 [link]
Euro Truck sim2 [link]
Dirt Rally [link]
Ha fontos neked a számítógép és a játék és nem ver földhöz 40 ezer, akkor talán megéri.
A memória mennyisége nekem kicsit gyanús. Akkoriban nem támogattak ennyit a szimpla alaplapok. Nekem pont van véletlen egy ilyen összeállítás; Core quad Xtreme egy nem utolsó lappal - Asus Maximus Extreme- és az legfeljebb 8 GB-ot kezel. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!