Szirénázik a számítógép bekapcsoláskor. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Kitakarítottam a gépet , leszedtem a proci hűtőt és bekapcsoltam kidobott valami intel boot agent-es szöveget meg valami client mac addr 00 1c c0 ec 33 ca és kikapcsol aztán újra bekapcsol és elkezd szirénázni#számítógép #Szirénazik a számítógép
2017. júl. 5. 18:31
1/4 anonim válasza:
Szia!Jól visszaraktad?Pasztàtól nem lehet zàrlatos?Cmos resetet csináltál?Ramokat jól visszaraktad,ha kivetted őket?Vga jól benne van?Proci lábait nem törted le?Akkor kuka sajna.Bios bejön a kérdésed szerint csak nem
bootol?
2/4 anonim válasza:
Szia!Power,resetgombok,usbjól bekötve?
ELSŐ VOLTAM
3/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok otthon az szamitastechnikaban de csak a proci ventilatora lett leveve a hutobordakkal es ez is gyors csatlakozos, eltekersz 4 labat es kijon.
Ram-hoz nem nyultam,
Ahogy elneztem a procin alig volt paszta,
Kepernyon meg tudnek bios-t, es boot menut elohivni
2017. júl. 5. 19:15
4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült, újra kötöttem a kábeleket meg a proci hűtőt kiszedtem újra és nagyvalószínűséggel az volt a hiba, hogy nem volt rendesen lerögzítve a hűtő
2017. júl. 5. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!