Hogyan működik a google authenticator?
Ez az app kel hogy egy acountba ki tudjak kapcsolni egy kétlépcsős azonosítást.(ami magától kapcsolódott be) De ezt hogy kel használni? Megadtam neki ami kel, de nem jó a kód amit kaptam.
Válaszokat előre is köszönöm.
A Google Authenticator a bekapcsolás után mindig ad egy kódot, amit be kell írjál amikor be akarsz jelentkezni. Ezt a kódot egy titkosítási kulcs alapján generálja. Ezt a kulcsot akkor kaptad meg, amikor bekapcsoltad a kétlépcsős azonosítást (vagy be kellett gépelni, vagy egy QR kódot kellett bescannelni). Ha "csak úgy magától" kapcsolódott be, akkor nincs ez a kulcs elmentve, így nem tudsz kódokat generálni.
Hogyan adtad hozzá most így utólag a weboldalt a Google Authenticatorhoz, hogy mutassa a kódot? Csak mert utólag már nem lehet. **Keress valami lehetőséget**, hogy Google Authenticator nélkül (pl. SMS vagy e-mail azonosítással) ki tudd kapcsolni a kétlépcsős azonosítást. Oldalfüggő, hogy van-e ilyen lehetőség és hol. Ha feltörték esetleg a fiókodat, erre szokott lenni opció visszaállításhoz, ebben az esetben azt is nézd meg, van e keylogger a gépen.
Az ezen a képen lévő kóddal csináltad? [link]
Úgy nem lesz jó, mert minden fiókhoz más a kód (másképp nem növelné a biztonságot). Nem tudom hogy már megtetted-e, de az oldaluk szerint ilyenkor értesítened kell a supportot itt, Login/Password Issue kategóriával: [link] (vagy ha nem jön be akkor a support@bladeandsoul.com címen).
Viszont nagyon nem kéne magától bekapcsolódnia, úgyhogy csinálnék valami víruskeresést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!