Miért nem működik a Blizzard Authenticator?
Sziasztok! Kb. egy éve pc-n játszok a Blizzard egyik játékával, a Hearthstone-nal. Pár hónapja kaptam olyan telefont amire lehetőségem nyílt letölteni a Play Storeból a HS-t. Telepítés és megnyitás után azt a lehetőséget választottam, hogy már meglévő fiókkal lépek be. Amikor beírtam az e-mailt meg a jelszót akkor ezt dobta fel:
Ezek után letöltöttem a Play Storeból a Blizzard Authenticator nevű appot, amit megnyitottam és ezt hozza be:
Na és itt máris elakadtam, mert gőzöm sincs, hogy mit kell ide beírni. Több ismerőstől is kértem segítséget, azt mondják, hogy kapnom kellett volna valami e-mailt arra az e-mail címre amiről pn-c is bejelentkeztem anno, de én semmit nem kaptam. Ettől a naptól kezdve sehova nem tudok belépni, se az eredeti pc-n, se a telón se pedig böngészőn a battle.net oldalra.
Volt aki azt ajánlotta, hogy kérjek új authenticator kódot, de ehhez azonosítani kell a személyes dolgaimat ami nem fog menni, mert nem eredeti névvel regisztráltam a battle.net-re hanem egy kitalált játéknévvel.
Ha valaki tudna segíteni abban, hogy hol tudom megszerezni az authenticator kódomat, vagy hogy mi az a serial number és restore kód akkor azt nagyon szépen megköszönném!
Szia! Én elhiszem amit mondasz, de hogy én nem használtam soha ilyesmit az 100%. Soha nem is kértem, és nem is kapcsoltam be ezt a funkciót.
De mind1, ezen már nem tudok/tudunk változtatni, azt szeretném kérdezni, hogy miként kell resetelni? Sehova nem tudok bejelentkezni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!