Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha Steamen most leárazás van,...

Ha Steamen most leárazás van, de az ajándékozásnál 30 napot kell várni, akkor valójában mennyibe kerülne most, ha valaki nekem ajándékozna?

Figyelt kérdés
Vagy ez a 30 nap csak az ajándék elcserélésére vonatkozik, ami egy másik dolog? Most nem teljesen világos ez nekem. Tehát arra gondolok, ha valaki most vásárolna nekem egy leakciózott játékot, és ha egyből elfogadom, akkor meg is kapom rögtön?

2017. jún. 23. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyből megkapod, nincs 30 nap. Az az ajándék elcserélésére vonatkozik, ami neked nem releváns.
2017. jún. 24. 09:47
 2/2 anonim ***** válasza:
A játékot azonnal megkapod, viszont kb 1 hónapja megszűntették az ajándékok csereberéjét. Már nem lehet a raktáradba tenni az ajándékot, csak közvetlenül barátodnak tudod ajándékozni. Ha elfogadja aktiválódik neki a játék, ha elutasítja akkor visszakapja az ajándék vásárlója a játék árát.
2017. jún. 26. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!