Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ti is ismeritek ezt az érzést...

Ti is ismeritek ezt az érzést . Amikor?

Figyelt kérdés
... amikor Steam-en summer sale van de semmit se visz el a gépetek az új játékok közül???

2016. jún. 24. 21:02
1 2
 1/11 Amarok Tonrar ***** válasza:
Nem. GOG-n vásárolok.
2016. jún. 24. 21:04
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

nem ismerem, mert elmentem diákmunkára, és összespóroltam egy gépet.

ez van.

2016. jún. 24. 21:04
 3/11 anonim ***** válasza:
nincsen paypalom :''(
2016. jún. 24. 21:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
:D kellemetlen lehet.
2016. jún. 24. 21:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Annyira ne sajnáld, elég gyenge az idei sale. Más külső oldalon olcsóbbak a játékok mint itt leárazva (és nem a gyanús G2A-ra értve, hanem ahol legális példányt kapsz), és a kiadók idén nem egy játékot áraztak felül új tartalom hozzáadásával, ráadásul szinte eltűntek a 75-90%-os akciók és a Steam főoldalon reklámozza hogy fedezd fel az ingyenes játékokat...

Egy leárazásnak arról kellene szólni hogy a kiadó lép egy nagyot, olcsón adja a játékait és a tömegkereslet miatt megszedi magát. Nincs flash sale, nincs napi kiemelt ajánlat, nincs minijáték, nincs ARG, és igazi sale sem. Mivel minden ár ugyanaz 2 hétig, az első 1 órában megnézed hogy mi kell neked, és ha nincs olyan akkor neked ott vége van.

Ennyi off elég, témához szólva: ismerem mert évekig nem tudtam semmivel játszani, idén kezdtem el bepótolni. Bioshock 2 2010-ben jelent meg, és most tudtam vele először játszani. Ez kompromisszumkötés - vagy megdolgozol egy új gépért, vagy ülsz és vársz.

Ettől függetlenül vásárolni még tudsz, ha nem számítasz arra hogy fél év múlva esni fognak az árak + jön a téli sale.

2016. jún. 24. 21:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Az új gép már rég óta tervben van. AZ 1070-re vártam, de 500 lett és hát olcsóbbra számitottam. Dolgozni nyáriszünetben szeretnék. Remélem lesz valami.
2016. jún. 24. 21:56
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem kell a legújabbakkal játszanod, hogy jól szórakozz.

Terraria

Age of Empires 2 HD editon

Age of Empires 3

Postal 2

Régebbi GTA-k

Ha viszi, akkor Skyrim

Ha nem, akkor régebbi TES részek (Oblivion, Morrowind)

Garry's mod

Csak néhány példa. Régen én is kenyérpirítós voltam, tudom milyen érzés, de elvoltam. Sok olyan játékot adnak ki mostanában, amely lényegében bármin elfut, mégis csoda jó. (Terraria-ban most lett meg a kerek 100 órám)

2016. jún. 25. 20:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem rossz a helyzet a gtx650-el. De pl. a new order-t, witcher 3-mat inkább nem veszem meg rá. Mire lesz új gépem lehet, hogy beszerzem 6€-ért.
2016. jún. 25. 20:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor meg mit rinyálsz? :) Így már jobban kitágul a játszható játékok köre, bőven találsz magadnak a Steam áruházban. Nem értem miért akar mindenki a nagy AAA-s címekkel játszani, nem feltétlenül nyújtanak nagyobb játékélményt, mint a különböző indie (gyengébbek kedvéért: alacsonyabb költségvetésű) játékok.
2016. jún. 26. 06:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Ott van a Watch Dogs... Megvettem 60 euróért, marha jót szórakoztam, de nem annyit, mint mondjuk egy Terrariával. A Terraria 5 euró a leárazáson (egyébként se sokkal több). Akkor ott vannak a régebbi sikerjátékok, például a Skyrim. 260 órám van benne, pedig 2011-es. Olyat alkottak, ami még 2016-ban is keresett, nem véletlenül veszik idén is sokan. 7 euróért megveheted.
2016. jún. 26. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!