Ti is ismeritek ezt az érzést . Amikor?
nem ismerem, mert elmentem diákmunkára, és összespóroltam egy gépet.
ez van.
Annyira ne sajnáld, elég gyenge az idei sale. Más külső oldalon olcsóbbak a játékok mint itt leárazva (és nem a gyanús G2A-ra értve, hanem ahol legális példányt kapsz), és a kiadók idén nem egy játékot áraztak felül új tartalom hozzáadásával, ráadásul szinte eltűntek a 75-90%-os akciók és a Steam főoldalon reklámozza hogy fedezd fel az ingyenes játékokat...
Egy leárazásnak arról kellene szólni hogy a kiadó lép egy nagyot, olcsón adja a játékait és a tömegkereslet miatt megszedi magát. Nincs flash sale, nincs napi kiemelt ajánlat, nincs minijáték, nincs ARG, és igazi sale sem. Mivel minden ár ugyanaz 2 hétig, az első 1 órában megnézed hogy mi kell neked, és ha nincs olyan akkor neked ott vége van.
Ennyi off elég, témához szólva: ismerem mert évekig nem tudtam semmivel játszani, idén kezdtem el bepótolni. Bioshock 2 2010-ben jelent meg, és most tudtam vele először játszani. Ez kompromisszumkötés - vagy megdolgozol egy új gépért, vagy ülsz és vársz.
Ettől függetlenül vásárolni még tudsz, ha nem számítasz arra hogy fél év múlva esni fognak az árak + jön a téli sale.
Nem kell a legújabbakkal játszanod, hogy jól szórakozz.
Terraria
Age of Empires 2 HD editon
Age of Empires 3
Postal 2
Régebbi GTA-k
Ha viszi, akkor Skyrim
Ha nem, akkor régebbi TES részek (Oblivion, Morrowind)
Garry's mod
Csak néhány példa. Régen én is kenyérpirítós voltam, tudom milyen érzés, de elvoltam. Sok olyan játékot adnak ki mostanában, amely lényegében bármin elfut, mégis csoda jó. (Terraria-ban most lett meg a kerek 100 órám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!