Ismeritek ezt az érzést?
Figyelt kérdés
Amikor délutan lefekszetek aludni, es felkeltek. Az az elotti dolgok elhalványulnak. Hiaba tortentek aznap. Olyan furcsa mostanába minden. Eljon az este. És hiaba vagyok fenn reggel 8-tól. Olyan mintha egész nap nemtortent volna semmi. Pedig sok dolog tortént és részletesen visszatudok emlékezni, de olyab mintha most kelten volna. Nincs semmilyen élénkszerű gondolat. Csaj vagyok . Ez miert van?2015. ápr. 9. 23:16
1/4 A kérdező kommentje:
Csak vagyok * bocsi. Ez memoria , koncentráció zavar?
2015. ápr. 9. 23:18
2/4 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de én eddig azt hittem, hogy csak velem van ez. :P
3/4 A kérdező kommentje:
Olyan mintha a tudat alattim valami másra koncentrálna. Es egész nap osztonszeruen cselekednék. Agyolag teljesen mashol vagyok. Vagy épp total levan kapcsolva a villany
2015. ápr. 10. 00:01
4/4 anonim válasza:
Nem ismerem ezt az erzes. És nem tudom mi okozhatja neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!