Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Másnak is csinálja ezt a...

Másnak is csinálja ezt a Counter Strike GO?

Figyelt kérdés
Mióta frissítés volt és berakták ezeket az új pályákat minden meccs után váratlanul leáll. Nem egy atomerőmű a gépem viszont eddig hibátlanul futott rajta. Semmi hiba üzenet nincs, csak leáll és indíthatom újra. Nagyon idegesítő, hiszen ezért kaptam sokszor kitiltást versengőből. Ha valakinek van ilyen problémája jelezze.

2017. jún. 9. 11:53
 1/4 anonim válasza:
a meccs után? az enyém betöltés után dobott ki. állitsd át a felbontást majd vissza nekem ez működött
2017. jún. 10. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem betöltés előtt dob ki általában, az új Nuke pályát pedig be sem tölti. Frissítés előtt nem volt ilyen gondom.
2017. jún. 10. 18:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez nem oldja meg a problémám. Nyílvánvalóan
2017. jún. 13. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:
ezer éves gépről tolom , nálam nem tűntek fel ilyen dolgok . De ahány féle oprendszer annyi baja lehet a játéknak .
2017. jún. 15. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!