Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem bírja a gépem a windows...

Nem bírja a gépem a windows 10 et?

Figyelt kérdés

Sziasztok van egy gépem ami eleinte windows 7 el volt pörgött rajta nagyon 1 másod perc se kellet be hozott mindent és hát ki jött a windows 10 nagyon bejön jobban mint a 7 kinézetre is és tudásban is de a gépemen valami módon nem akarok normálisan működni 10 szer próbálkoztam vele elsö tünetek start menü az egész sora nem akar működni mint ha ott se lenne 2 ik tünet lassabban működik rajta mint a 7

Gép adatai

core 2 quad q9400 4 magos

ram 6 gb

vga HD 4350 1gb

HD 250 GB sata 3

nem elég neki ? mármint a windows 10 nek ?

2017. máj. 31. 18:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nincs alaplapom és a gépem adom el úgy lesz meg a 100 ezer hát mert 3 generációs i5 az még jó a mostani játékokra jobb mint a quad szerintem hát meg használtan vannak fent jogfogáson de ritka inkább fx es processorokbol van fent több
2017. máj. 31. 22:06
 12/14 anonim válasza:
persze el há nekem rosszabb a gépem és Windows 10 ugy melyen rajta mint a Windows 7 :)
2017. jún. 1. 07:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdező: FX -es CPU -nak meg van az oka miért annyi eladó belőle. ;-)

Én nem vennék 3. generációs intel CPU -t, ma már csak 4. generáció amit még érdemes lehet megvenni.

Bár Core2 -nél jobb. :-)

#8 & #12: Az a gond az AMD HD 4000 -es szériával Win 10 esetén, hogy nincs Driver!

Csak alap "Szabványos VGA" -ként használja, semmi hardveres gyorsítás.

Maga a fájlkezelő görgetése is laggol, filmekről pedig ne is álmodjon.

Attól hogy neked a régebbi, gyengébb gépen megy az inkább szerencse, hogy még támogatott Intel vagy Nvidia IGP/VGA -d van.

Ugyan is a kérdező gépének csak ez az egyetlen gondja ami miatt nem felel meg Windows 10 -hez.

Ha 1. generációval újabb VGA -ja lenne vígan mehetne!

2017. jún. 1. 08:04
 14/14 A kérdező kommentje:
akkor a videokártyám hibája hogy nem fut rendesen a Windows 10 ? nem mondtam hu de lassú olyan gyorsan tölt be minden mint a 7 en csak szaggatva de van mikor fel gyorsul de youtube az tökéletes rajta de igazad lehet hogy vga csere amúgy csak 100 ezrem van se több se kevesebb össze dobnátok nekem egy gépet ? és mint mondtam 3 generációs i5 kéne bele mert ennyi pénzből nem hiszem hogy jobb ki jönne belőle
2017. jún. 1. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!