Mike Mad kérdése:
Windows7-ről szeretnék visszaállni az XP-re ugyanis a 7-t nem bírja el a gép, az xp sokkal jobban futott, de nem tudom elkezeni, miért?
Figyelt kérdés
Mikor elkezdeném telepíteni az xpt a következő hibát írja ki: [link]
Nem tudjátok mi a teendő?
2014. ápr. 18. 13:31
1/4 P.O.C. válasza:
Újabb Windows alól nem futtathatod régebbi telepítőjét.
Be kell boot -olni az XP telepítő lemezéről és úgy kell feltelepíteni.
Ez a 9 részes video tutorial talán megvilágítja a dolgokat:
2/4 Tengor válasza:
Miért egy támogatás nélküli oprendszert szeretnél használni?
Miért nem próbálsz ki egy XUbuntut v. Linux mintet XFCE-vel? A napfény városában ingyen segítek az áttérésben.
3/4 anonim válasza:
Én azt ajánlom, hogy ne válts XP-re már, mert április 8-án lejárt a bővített támogatás. A 7-nek kell 2 GB ram, legalább 20 Gb szabad lemezterület, és egy számítógép. :)
4/4 anonim válasza:
Milyen géped van ? A 8.1 et nempróbáltad ki ? Xp helyet meg vistát javaslok, de a mai követelményeknek 8.1 kell az a legbiztonságosabb. Én azt használok pedig vistám volt hiányzik a kinézete de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!