Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Eltüntek a hangulatjelek a...

Eltüntek a hangulatjelek a telefonomból!?

Figyelt kérdés

Egy kicsit hosszú a sztori de kérlek olvasd végig és ha tudsz segítss

Szóval leírom mi történt a telefonommal

A telefomon egy htc desire 526g dual sim mielött elkezdeném elmondanám hogy amiket csináltam a telefonommal most azokat már nem először csináltam csak most valami nem jó lett. Szóval meg akartam változtatni a telefonomon az emojikat hogy olyanok legyenek mint az ios emojik . először letöltöttem a kingroot alkalmazást mert szükség volt root jogosultságra (ezt sem most csináltam először) oké idáig jó volt minden azután letöltöttem google play áruházból az emoji switcher (root) alkalmazást megnyitottam kiválasztottam hogy ios emoji legyen oke meg is csinalta olyanok voltak mint az ios-en. aztan par napra rá gyári adatok visszállítását hajtottam végre a telefonomon mert folyamatosan laggolt na megcsináltam azt is gondoltam mivel gyárira visszaállított mindent azt gondoltam az emoji is gyári lett ugyhogy ismét megcsináltam amiket a fentiekben leírtam csakhogy az emojik nem változtak meg mondom akkor letörlöm az alkalmazást mert ha a gyári visszaállítás után is olanok maradtak akkor biztos akkor is olyanok lesznek ha letörlöm az alkalmazást az történt hogy letöröltem az appot a telefonom magától újraindult és nemhogy nem voltak az emojik ios stílusuak hanem nincsnek is emojik eltüntek aztan késöbb megfigyeltem hogy nem tüntek el hanem az egész android rendszeremben láthatatlanok tehát ha valahol emoji van akkor csak egy kis négyzetet mutat és nem tudom hogy hogyan lehetne újra láthatóvá tenni ezeket légyszíves segítsetek olyanok írjanak akik tényleg értenek hozzá

2017. máj. 23. 13:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Te is leírtad: a program eltávolításával ledúrtad a meglevő emojikat. Feltelepíted újra ugyanezt, vagy másikat, vagy mégegy restore.
2017. máj. 23. 14:15
 2/2 A kérdező kommentje:
már többször megpróbáltam hogy újra letöltöttem az appot megcsináltam ugyanazt és az emojik még mindig nem látszanak és azóta többször is csináltam restore-t hatha vissza áll de semmi nem használt
2017. máj. 23. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!