Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Akadozik a youtube hangja....

Akadozik a youtube hangja. Mivel lehet ezt a problémát megoldani?

Figyelt kérdés
Egy ASUS X554LJ ( [link] laptopom van, szerintem nem indokolt hogy egy youtube videót ne tudjon lejátszani úgy hogy 3-4 percenként ne akadjon meg a hang. Chrome böngészőt használok, de azóta már próbáltam Firefox-ot is és azon is ugyan ez a probléma. Olyan minthogyha gyenge lenne a laptop hozzá, de hát azt azért csak nem. Hozzáteszem csak a youtube-on van ezzel probléma, például a twitch-en meg facebook-on lévő videók simán jók. Tapasztalt már valaki ilyet? Mi lehet a probléma? Tudtok rá valami megoldást?

#hang #probléma #videó #YouTube #akad #laptop #kompótfalvi táskás #emberszerűkagylóscsigaizé
2017. máj. 23. 12:56
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem odaírni hogy nem internet probléma áll fent, ezt biztosan állíthatom.
2017. máj. 23. 13:05
 2/2 anonim ***** válasza:
2017. máj. 23. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!