Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért akadozik a slither. Io?

Mért akadozik a slither. Io?

Figyelt kérdés

sziasztok mért akadozik lagol a slither.io ? szinte minden baja van van mikor jó de mikor a a top 10 be benne vagyok megy fagy és halál nagyon idegesítő

a gépem valami brutális szerkezet

internetem valami hihetetlen

akkor mi a f..omért csinálja eszt ? haveromnak normálisan működik

2017. máj. 8. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
ha nem azt használsz akkor chrome.
2017. máj. 8. 18:16
 2/7 A kérdező kommentje:
aszt használok már rég óta
2017. máj. 8. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Legfrissebb chrome-ot használsz?

Amúgy az a gond vele, hogy nem a legjobban optimalizált a kódja, ezért sok embernél akadozik, hiába kis 2D kígyókról van szó. Nekem is néha akadozik, vannak teljesen 3D böngészős játékok, amik pedig simán futnak gond nélkül.

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. máj. 8. 18:58
 4/7 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy a leg frissebb e de szerintem az ha mégse küldenél egy linket? amúgy van még ötleted hogyan lehetne meg oldani a problémát ?
2017. máj. 8. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Rákattintasz a három kis pontra a jobb felső sarokban -> súgó -> chrome névjegye. Ha nem a legfrissebb, akkor ki fogja írni, hogy frissül.

Próbáld meg levenni a grafikát a játékban.

2017. máj. 8. 19:39
 6/7 A kérdező kommentje:
már mért kéne le vinni a grafikát? Battlefield 1 et viszi a gép ultra grafikán eszt a kígyós valamit is vinni fogja
2017. máj. 8. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Látod, hogy mégsem :D

Nem olyan egyszerű, hogy gyors géped van, gyorsan fog minden futni. Akármelyik programozó tud neked olyan kódot írni, ami egyszerű dolgot csinál, mégis annyira fos, hogy bármilyen szuper gépen lassan fut le.

2017. máj. 8. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!