Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem futnak a játékok...

Miért nem futnak a játékok normálisan?

Figyelt kérdés

Három napja vettem egy asztali pc-t leginkább játékokra. (conf. Alul) Na most akármelyik játékkal játszok max 60 fps-em van és csak az alá megy és közben szórja az fps droppokat. Ahol tudtam kikapcsoltam a vsync-et és tökmindegy, hogy low vagy very highot állítok akkor is ugyan ez van. Már minden illesztőt frissítettem és semmi nem történt még a windows 10-et is újra raktam, de reménytelen.

Conf.:

Proci: AMD fx 8570

Alaplap: gigabyte 990x gaming sli

Ram: hyperx fury 4x4 gb 1600 MHz

Videókártya: Asus radeon rx570 4gb

Táp: Evga 750b

Valami ötlet?

Ui.: nem kérek okoskodó kommenteket, hogy vegyek intel-t és dobjam ki az amd-s cuccaim.

Köszi.

2017. máj. 20. 20:37
1 2
 1/16 anonim válasza:
driverek naprakészek?
2017. máj. 20. 20:42
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen
2017. máj. 20. 21:33
 3/16 Kozma György ***** válasza:

szerintem a lapod vrm je melegszik túl és azé csinálja tegyél ra egy ventit és a chipszet re is és nézd megy droppol e még

nekem is volt ilyen

2017. máj. 21. 00:39
 4/16 A kérdező kommentje:
Igen továbbra is droppol :/
2017. máj. 21. 12:04
 5/16 Kozma György ***** válasza:

még azt megprobálhatod hogy felteszel egy régebbi vga drivert pl a 15.7.1 et anno az volt a legstabilabb driver egy próbát megér

sokáig nekem ia volt atis karim és azzal ment sokaig pedig volt már asokkal jobb is

2017. máj. 21. 14:07
 6/16 A kérdező kommentje:
Telepítettem és továbbra is szaggatnak a játékok. Még talán arra gondoltam, hogy a kábelek rendezetlenek és gátolják a háznak a megfelelő hőelvezetését. Vagy ez nem lenne gond?
2017. máj. 21. 19:47
 7/16 Kozma György ***** válasza:

ha túlhevül a cpu akkor a gép újraindul ha a vga akkor is a lapnál van ha a vrm nagyon forró akkor leveszi a cpu

teljesítményét.

milyen játékoknál csinálja?

2017. máj. 22. 00:53
 8/16 A kérdező kommentje:
GTA v, Just Cause 3, Counter Strike GO, Leauge of legends, Napoleon Total War, Smite és mindegyik 30-40 fps között mozog.
2017. máj. 22. 15:26
 9/16 Kozma György ***** válasza:

fura pedig mindnek jónak kellene lennie a konfigod pont mint az enyém kivéve a vga nekem nvidia gtx 1060 van meg a táp más meg a lap de nekem minden max vagy ultán megy dropp nélkül

fura hogy neked droppol

lehet a vga ával lesz itt a gond

esetleg probáld meg egy másik gépben is a vga át ezekkel a játékokal ha ott is csinálja akkor a vga a ludas

2017. máj. 22. 15:41
 10/16 A kérdező kommentje:
Az lesz. Szerdán haverommal megnézzük aztán majd kiderül.
2017. máj. 22. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!