Geri920925 kérdése:
Nem működnek normálisan a játékok! Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok nos akárhány játékot feltelepítek a frissen telepített win 8.1 ( 86x ) egyszerűen működnek " KIVANNAK LUKADVA AZ EMBEREK " valami nem kompatibilis . A megfelelő driverek fent vannak . ( videó kártya , hangkártya ) Nemrég volt egy DLL hiba is amit sikerült megoldanom az R .G . Mehanics telepítős játékok állandóan meg álltak de ettől függetlenűl lukas a játék !2015. júl. 13. 19:48
1/5 A kérdező kommentje:
Tudok képeket is küldeni és akkor értitek , hogy mire gondolok , de hogyan tudok feltölteni képet ?
2015. júl. 13. 19:50
2/5 A kérdező kommentje:
2015. júl. 13. 20:00
3/5 |Orfeusz| válasza:
Ez VGA hibának tűnik. Szerintem a driverrel lehet a baj. Rakd fel a legfrissebbet, ha azzal nem megy, az eggyel régebbit.
4/5 A kérdező kommentje:
feltettem a legújabb verziót de nem sikerült :( nem lehet hogy direct x hiba ?
2015. júl. 13. 21:14
5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült kideríteni a problémát ez bizony videó kártya driver hiba . Nos nekem egy Ati Radeon HD 4300 / 4500 series van , ennek a telepítőjét én megtaláltam és szépen működött win xp - n és 7 - en is , de valamiért ez a 8 . 1 teljesen mást tesz fel próbáltam több félét rá tenni , de magának feltesz egy simán 4500 Series ( Engineering Sample ) nevű illesztő programot és nem tudok mást rá tenni . Elképzelhető , hogy a videó kártyám túl gyenge vagy régi a 8 . 1 - hez ?
2015. júl. 14. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!