Zldf kérdése:
Srt fájlt égettem. Sajnos nem minden betű olvasható. Kérdőjelek vannak egyes betűk helyén. Mit rontottam el? Hibás a felirat?
Figyelt kérdés
2017. máj. 18. 15:31
1/6 anonim válasza:
a karakterkódolást tedd át 8859-2 vagy unicode-ra
2/6 anonim válasza:
Attól függ, milyen kódolású a file. Annak megfelelően kell beállítani. Ha normális illető készítette, akkor UTF-8 kódolású lesz. Letörném a kezét, aki még 2017-ben más kódolást használ, pláne ha Windows-1250-et.
3/6 anonim válasza:
Már ne haragudj, de aki iso 8859-2-t használ, annak ne t□rjed le a kezét! :D
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Hogy kell átírni a karakter kódot?
2017. máj. 18. 17:52
5/6 anonim válasza:
A legegyszerűbb dolgod akkor van, ha a teljes szöveget megfogod, bemásolod egy Notepad++ fájlba, kijelölöd a teljes szöveget, fent rákattintasz, hogy kódolás átalakítás utf-8-ra BOM nélkül, és innen visszamásolod oda, ahol dolgozol. (amiben meg az srt-t csinálod, ha van benne karakterkódolás menüpont természetesen állítsd be az UTF 8 -at)
6/6 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a Notepadot.Átírtam a fájlt ahogy mondtátok.Beégettem a filmbe.És nem játsza le sem a gép sem a tv
2017. máj. 20. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!