Ki tud egy olyan szivatós programot ami nagyon egyszerű de nem veszi észre az illető, hogy ez szivatás?
www.nobrain.dk
Ezt ugyan észreveszi az a bizonyos illető, hogy szívatás, de nem sokra megy az észrevételével :D
Hello, összeállítottam egy pár szivatós programot mert én
is ilyeneket kerestem és eddig ezeket találtam:
Ez két saját progi
1.)
Link: [link]
Leírás: Az első link egy számítógép kikapcsoló, én csináltam.
A szöveget, a nevét és az ikont is változtathatod így: jobb klikk/tulajdonságok
és ott egy hosszú szöveg „” jelben az írd át,van egy szám is azzal a másodpercet változtatod meg.
Az ikont egyszerűen jobb klikk /tulajdonságok/ikoncsere. Ez jó program és álcáztam egy MSN programnak ezért nem tudja hogy szivatás hanem azt hiszi, hogy tényleg Hack
Megjegyzés:
(Jól kell beadni :D pl.: „nézd meg ez egy tök baró MSN progi, bármennyit rezeghetsz másoknak”)
2.)
Leírás: Kék halál szimulátor, annyit csinál hogy rákattintva egy kékhalál képet ad be, mindig más szöveggel és utána úgy csinál mintha újraindulna, és megint ez a kék halál kép xD
Ezt „Sajátgép” néven raktam fel ezt nem lehet annyira jól álcázni mint a másikat
Törlő program
Leírás: Ez egy olyan program ami megnézi mi van a Programfiles mappában és kiírja
,hogy épp azokat törli, és nem tudsz kilépni csak a végén :D
Kikapcsolás (shut down)
Leírás: Ez nem a házilag készítős fajta :D hanem ez kérdés nélkül
visszaszámolás nélkül leállítja a géped. :D
CD meghajtót megnyitja 100x
Leírás: A meghajtót (ahova a lemezt rakod be xD)
azt kinyitja 100x és betölti a lemezt, épp ezért a betöltésért rohadtúl lefagy :D
Pár progi (nem biztos, hogy mükszik)
Leírás: Ezek nem működtek nekem de lehet, hogy neked fog :D
Szivatós honlap
Leírás: nem lehet kilépni egykönnyen :D
itt vannak ilyenek:h [link]
jó szórakozást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!