Hol kaphatok monitort az Asus X553MA-xx041D tip. Lappotomomhoz? Alig múlt 2 éves, de már billentyűzetet kellett cserélni. Most meg a monitor lett pixel hibás!
Mármint kijelzőt? Külföldről lehet a legolcsóbban besze-
rezni, pl AliExpressről. Persze a csere művelete már más
díjkategória.
Gondolom akkor már garancia nincs rajta, ezért kell a laptopokat még a garancia lejárta előtt eladni minimum fél évvel, mert utána elkezded ráfizetni egy új laptop, vagy egy asztali gép árát. Pláne az olcsó laptopok esetében, mint a tiéd is. Az Asus X-es szériája meg sajnos nem a jó minőségről híres. Recsegő műanyag ház, rossz hűtés, stb.
Előző Toshiba laptopomban 3-4 évesen nem csinált semmit a töltő, pontosabban a csatlakozója és a kimenet ahova bedugod, nem értették egymást. 20.000 Ft volt. Akksi teljesen lerohadt. Utángyártott volt 10.000 Ft körül. Ebből vehettem volna asztali PC-hez alaplapot, meg 4GB memóriát.
Persze ez most nem segít a helyzeteden, de lehet jobb lenne eladni a francba. Mert egy pixelhibás gépet javíttatni nem olyan olcsó.
Ez van neked:
Kijelző: 15.6 col WXGA HD LED , ColorShine
Náluk ennyibe kerül.
Új:
Ár: 36 000 Ft (bruttó)
Használt:
Ár: 15 000 – 33 000 Ft(bruttó)
Persze sok oldal hirdeti magát, hogy már 8000 Ft-tól beteszik neked a leggagyibbat. Nem tudom, döntsd el, de ha profi munkát szeretnél, normális alkatrésszel, az nem lesz olcsó meló. Kérdés megéri-e megjavíttatni ennyiért, hogy aztán eladhasd ennyiért, mert a géped szerintem 40-nél többet nem érhet jó kijelzővel.
80.500 Ft volt az utolsó ismert ára a gépednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!