Ncore hogy van a sedelés?
Figyelt kérdés
Sziasztok ma jutottam be a ncora hogy van itt a sedelés? tudom hogy szabályzatot olvassam el meg minden tudom nélküle is de ott nincs le írva amit én akarok kérdezni tőletek szóval tegyünk fel hogy letöltöttem egy filmet és elindul a sedelés ugye 48 órát kell sedelnem az nem baj ha este ki kapcsolom a gépet és másnap reggel fojtatom tovább úgy kell hagynom a gépem 48 óráig? kérlek segítsetek ncore a világ leg nagyobb torent oldala nem akarom hogy ki dobjanak segítségeteket várom köszönöm2017. ápr. 30. 20:04
11/12 Gábor_79 válasza:
Nem kell visszaosztani, azt jelenti.
12/12 anonim válasza:
"a gépet nem szeretném úgy hagyni 48 órát"
Az egy dolog hogy a szabályzatot nem olvasod el de hogy még az itt kapott válaszokat sem az már túlzás.
A második választ kellene elolvasnod mégegyszer és utána értelmezni.Akkor rájönnél hogy nem folyamatosan kell menni a gépnek 48 órán keresztül hanem maximum 6 hét áll rendelkezésedre a seedelésre azaz max. 6 hét alatt kell meglenni a 48 órának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!