Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ncore hogy van a sedelés?

Ncore hogy van a sedelés?

Figyelt kérdés
Sziasztok ma jutottam be a ncora hogy van itt a sedelés? tudom hogy szabályzatot olvassam el meg minden tudom nélküle is de ott nincs le írva amit én akarok kérdezni tőletek szóval tegyünk fel hogy letöltöttem egy filmet és elindul a sedelés ugye 48 órát kell sedelnem az nem baj ha este ki kapcsolom a gépet és másnap reggel fojtatom tovább úgy kell hagynom a gépem 48 óráig? kérlek segítsetek ncore a világ leg nagyobb torent oldala nem akarom hogy ki dobjanak segítségeteket várom köszönöm
2017. ápr. 30. 20:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
van support, kérdezd tőlük! (mellesleg a szabályzatban tűpontosan le van írva, és szájbarágósan kifejtve)
2017. ápr. 30. 20:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Pedig pontosan így van leírva a szabályzatban csak egy szót nem olvastál el belőle:

"A kötelezettséget bárhogy lehet teljesíteni, akár egyben, akár megszakításokkal. A rendszer csak a hónap végén ellenőrzi a seedkötelezettséget, tehát minimum 2 hét, maximum 6 hét van a teljesítésre."

2017. ápr. 30. 20:21
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát aki már évekig sedel majd csak le írja nekem de amúgy mivel friss még a ncore nem baj ha nem rögtön töltök le és töltöm vissza nem szolnak érte? tudom hülye kérdés de most se hiszem el hogy bejutottam
2017. ápr. 30. 20:22
 4/12 Amarok Tonrar ***** válasza:
100%

"Hát aki már évekig sedel majd csak le írja nekem"

Miért? Minden le van ott írva. Pár perc alatt átolvashatod az egészet.

"de amúgy mivel friss még a ncore nem baj ha nem rögtön töltök le és töltöm vissza nem szolnak érte? tudom hülye kérdés de most se hiszem el hogy bejutottam"

Ötletem sincs mit jelent, hogy "friss még az ncore", de nem kell aznap megkezdened a seedelést, csak határidőn belül teljesítsd. Megteheted, hogy 3 nap múlva kezded, seedben hagyod 20 órán át, aztán 8 nap múlva letudod a maradékot. Vagy másfél hét után egyben. Ahogy kényelmes.

Amíg be van kapcsolva a géped, nem sok vizet zavar, ha megy közben a seed.

2017. ápr. 30. 20:31
 5/12 A kérdező kommentje:
tudom csak a gépet nem szeretném úgy hagyni 48 órát az ugye 2 nap mert sokan írják hogy a gépnek ez nem tesz jót
2017. ápr. 30. 20:34
 6/12 lali51 ***** válasza:
100%
Tölts le valamit és seedeld,nehogy inaktivitás miatt kitiltsanak.A 48 óra seed időt részletekben is teljesíthető.
2017. ápr. 30. 20:35
 7/12 Gábor_79 ***** válasza:
100%
Ha tizhat napon át, napi három órát futtatod a géped, akkor pont elég az az idő. Csak fusson ez idő alatt a kliensprogram. Vagy támogasd az oldalt havi ezer forintal (vagy kevesebbel, ha félévre kifizeted) és nem kell aggódnod semmi ilyesmin. Egyébként havi 5 anyagot büntetlenül törölhetsz.
2017. ápr. 30. 20:41
 8/12 A kérdező kommentje:
eszt hogy érted utolsó hogy büntetlenül törölhetek 5 anyagot ?
2017. ápr. 30. 20:45
 9/12 lali51 ***** válasza:
100%
Olvasd el az Ncore oldalon a Wiki-t.
2017. ápr. 30. 20:47
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem olvasod el a szabályzatot és nem tartod be azt, nagyon gyorsan kint találhatod magad az Ncore-ról. Nehéz lesz új meghívót szerezni.
2017. ápr. 30. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!