Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell egy e-mail címet...

Hogyan kell egy e-mail címet aktiválni, ha az éppen inaktív?

Figyelt kérdés
A nagynénémnek van egy inaktív e-mail fiókja. Elvárja tőlem, hogy "rendezzem", mert fél, hogy elvesznek a levelei, meg a sógora által küldözgetett receptek - amikre soha nem válaszolt... Azonban nem tudja mi a jelszava. Ilyen esetben mit lehet tenni? Felajánlottam, hogy csinálok neki egy új fiókot, de tiltakozott. Neki mindenképpen a régi kell, és nem akarja, hogy elvesszenek azok a fontos információi. Kérdeztem hogyan lépett be eddig, azt válaszolta a tálcán volt rögzítve az e-mail-ja ikonja, amire csak ráklikkelt és nem is kért jelszót, így nem is jegyezte meg mi az. Az e-mail-ja t-online-os amúgy, ha ez számít.

2017. ápr. 29. 12:27
 1/3 A kérdező kommentje:

Plusz probléma még, hogy a hivatalos leveleit illetően elintézte, hogy ne a kézzel fogható, hagyományos úton érkezzenek, mint eddig, hanem elektronikus úton. De gondolom, akkor nem küldték el neki értelemszerűen.

Véletlen derült ki, hogy inaktív a fiókja. Pár napja én is elakartam neki küldeni egy levelet, de nem tudtam, mert rögtön felugrott egy kis ablak, hogy "Üzenetét nem sikerült kézbesíteni, mert a(z) ***@t-online.hu cím nem található. Ellenőrizze, hogy nem gépelte-e el, esetleg nem írt-e bele felesleges szóközt, és próbálja újra." Amúgy lehet, sohasem derült volna fény erre. Most meg persze fontos, és kell.

2017. ápr. 29. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:

nézd meg a firefox jelszókezelőjében vagy a böngésző jelszókezelőjében a jelszavait, próbáld ki őket.

Aztán nézd meg a t-online-os szerződésének a jelszavát hátha azt használta az e-mailhez.

Nagyjából ezeket tudod tenni, vagy megkéred mondjon egy jelszót és hátha ugyanaszerint a logika szerint választ jelszót például az születési év, vagy rokon neve, barát kiskutya akármi.

2017. ápr. 29. 12:37
 3/3 Szirty ***** válasza:
A szolgáltató magasságos hivatalába kell elzarándokolni és intézkedni. Az ők az egyetlenek akik itt tenni tudnak valamit.
2017. ápr. 29. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!