Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Képtelen vagyok eltüntetni a...

Képtelen vagyok eltüntetni a felugró ablakokat! TUDTOK ERRE EGY MEGOLDÁST?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 06:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tévedés, nem húzom fel az orromat, csak sokan elmagyarázzák a "tutit", de valamilyen ténylegesen hatásos megoldást csak kevesen tudnak. De azért mindenki felhatalmazva érzi magát, hogy ne a probléma megoldására koncentráljon, hanem a kérdező személyére. A nyolcadik évtizedemben már megszoktam, hogy ez a magyar okoskodás, a magyar mentalitás, amikor mindenki okosabb akar lenni a másiknál, de valódi, tényleges megoldást kevesen tudnak mondani. Rendszerint azt is magamra utalva kell megkeresnem. Sőt, sokan még azt is megállapítják, - anélkül, hogy pontosan ismernék a problémát, hogy nem is volt az olyan súlyos!
2017. máj. 1. 06:01
 12/16 tabaki ***** válasza:

A kérdésed alapján valójában senki nem tudja, hogy a problémád mennyire súlyos. A felugró ablakok normális esetben is eléggé idegesítők -- ha csak erről van szó, akkor az nem vészes dolog, és csakugyan jó megoldás ellene valamelyik reklámblokkoló (az általad használton kívül mostanában a Ghosteryt ajánlják, a hagyományosnak nevezhető az AdBlockot már kevésbé). Amíg valaki csak ebben a formájában találkozik a jelenséggel, értető, hogyha csak egyszerűen letudható, apró-cseprő ügynek tekinti.

Ha viszont az ablakok feltűnően nagy tömegben, és kivált, ha a böngészőn kívül ugrálnak fel, akkor egészen biztos, hogy valami nemkívánatos program működik a háttérben, és ezért szokás látatlanban is a „ténylegesen hatásos megoldást”, vagyis a probléma gyökerének kiirtását javasolni. Szerintem ez a lehető legtisztességesebb, segítőkész hozzáállás, és a sok hasonló kérdést tallózgatva szinte mindegyiknek a válaszai között előkerül. Egyéb tapasztalataim alapján is bízom benne, hogy inkább „ez a magyar okoskodás, a magyar mentalitás”, nem pedig az indokolatlan személyeskedés, amellyel téged, úgy tűnik, sajnálatosan sokszor tréfált meg a véletlen.

2017. máj. 1. 23:14
 13/16 A kérdező kommentje:
# 4/12-nek: Vagy nem. Nem mindig ilyen egyszerű.
2017. máj. 2. 13:13
 14/16 A kérdező kommentje:
Teccik, hogy mindenki képes azonnal leegyszerűsíteni a problémát, de végül is konkrét megoldást én magam találtam, nem a válaszokból sikerült kihámozni. De mindig lesznek újabb és újabb problémák, azért nincsen végső megoldás, - kivéve ha nem használunk számítógépet, - mert egyrészt a reklámok terjesztői, ásészt a hülyegyerekek szórakoznak azzl, hogy bosszantani akarják a felhasználókat.
2017. máj. 2. 13:17
 15/16 tabaki ***** válasza:

Nem a civakodás kedvéért, de:

1. Rengeteg válaszban megtalálható a te konkrét megoldásod is, azzal egyetemben, hogy miért csak félmegoldás. A probléma leegyszerűsítése helyett inkább az a jellemző, hogy hangsúlyozzák: Összetettebb feladatról van szó, mint a bosszantó tünet elkendőzéséről.

2. Az efféle válaszokból nincs mit kihámozni, teljesen egyértelműen fogalmaznak:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..

3. Természetesen mindig lesznek újabb gondok, de nemcsak az internetes brigantik fejlődnek, hanem a működésükre szakosodott elhárítóprogramok is. Ezért aztán nincs értelme a bevált javaslatokat unottan félretolni azzal, hogy már bizonyára túllépett rajtuk az idő.

2017. máj. 2. 16:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Azonkívül ez nem nem egy supportoldal - eleve.

Ha egyéni -és nem gyakori- kérdésed van, akkor is max. megköszönheted, mert itt senkit se fizetnek azért, h foglalkozzon a problémáddal. Ki így, ki úgy segít.

Ha ezzel a "szolgáltatással" nem vagy elégedett, akkor válassz egy fizetőset!

2017. máj. 2. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!