Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Képtelen vagyok eltüntetni a...

Képtelen vagyok eltüntetni a felugró ablakokat! TUDTOK ERRE EGY MEGOLDÁST?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 06:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Nem pakolni vírusokat a gépre, a meglévőket eltávolítani.
2017. ápr. 29. 06:55
 2/16 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 29. 07:42
 3/16 tabaki ***** válasza:
100%

#1: ...továbbá a kérdés kiírása előtt elolvasni a GYK által javasoltakat -- jelenleg a Kapcsolódó kérdésekben találod őket. Kíváncsi volnék, minek az alapján vélted úgy, hogy ezeknek semmi köze a te kérdésedhez, mert ezt, ugye, okézással megerősítetted. Már az sem világos, hogy a keresősor találataival miért voltál elégedetlen:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=felugr%F3+a..

2017. ápr. 29. 07:56
 4/16 anonim ***** válasza:
Minden böngészőben le lehet tiltani a felugró ablakokat.
2017. ápr. 29. 11:51
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindegyik használható valamire, kivéve ami nem. Úgyhogy az eredmény=mindenki azt csinál, amit kitalál, vagy amit akar. Miután az itteni válaszokból mindenki kihámoz valamit, a legritkább esetben kap megoldást, amire maga is rájött, vagy rájön. Én sem itt találtam meg a megoldást, hanem hosszas keresgélés után megtaláltam. Ezért aztán hálából én is annyit teszek közkinccsé, amennyit kaptam.
2017. ápr. 30. 05:26
 6/16 tabaki ***** válasza:
Annyit kaptál, amennyit a több századjára, de legalább pongyolán feltett kérdésedre kaphattál. Sajnálatos, hogy a GYK hasonló gonddal küszködő érdeklődői most az egyszer elesnek az Egyetemes Megoldástól, de nyilván okkal döntöttél így. Én bemutató nélkül is elhiszem az utolsó szóig, hogy olyan módon vágtad át a gordiuszi csomót, ahogyan az itt még senkinek nem jutott eszébe. A konklúziót lelkesítő példaként ajánlom a kollégák figyelmébe: Látjátok, pupákok, hogy egy nálatok különb ember mennyivel hasznosabban cselekszik a köz javára? Bizony, pirulhattok -- magam is ezt teszem mindjárt, csak előbb fölrakok egy teát.
2017. ápr. 30. 07:46
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha sikerült megoldanod, azért megoszthatnád! Ha valaki megnyitja ezt a kérdést hasonló problémával, talán örülne a te megoldásodnak.
2017. ápr. 30. 10:00
 8/16 A kérdező kommentje:

Igen találtam egy weboldalt, ahol a googlechrome kiegészítőjeként lehet beállítani az UBLOCK Origin fil-t.

[link]

2017. ápr. 30. 18:14
 9/16 anonim ***** válasza:

Hát ez sima felugró ablak letiltása. A nagy betűidből következtetve arra lehetett gondolni, hogy valami nagy baj van, pl vírus. Nem égett a házad...

Ezt gyakorlatilag minden válaszoló szokta javasolni.

Na, az a lényeg, hogy megoldódott.

2017. ápr. 30. 21:40
 10/16 tabaki ***** válasza:
A reklámblokkolók valóban gyakran javasolt tüneti kezelésnek számítanak, de nem oldják meg a lényeget, vagyis az állandóan felugráló ablakokért felelős malware vagy vírus eltávolítását. Az ugyanis egyáltalán nem magától értetődő, ha tömegesen ugrálnak fel, hanem valami a gépedre települt nemkívánatos program kedveskedik velük. Attól, hogy a blokkoló letiltja az ablakok megjelenítését, ez a háttérprogram még tovább kísérletezik, amivel legjobb esetben is csak fölöslegesen dolgoztatja a rendszert, de mellette vígan folytathat egyéb tevékenységet is, amely ezentúl már nem fájdítja a fejedet, mivel nem jár bosszantó tünetekkel -- legföljebb egyszer majd nagyot nézel, hogy mitől lett csigalassú a géped, miért pörög 100%-on 37 svchost.exe a Feladatkezelőben, vagy miért lett minden dokumentumodból .s*lQmmz kiterjesztésű olvashatatlan zagyvaság. Például az ilyesmik miatt lett volna érdemes tallózgatni a javasolt harminc-egynehány oldalnyi hasonló kérdést, ahelyett, hogy felhúzod az orrodat. Legyen az a minimum, hogy semmiféle erőszakosan a gépedre települt programot nem hagysz békésen munkálkodni, még ha sikerülne is ideig-óráig elkendőznöd a működését.
2017. ápr. 30. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!