Mennyit érhet a laptop-om jelenleg?
Figyelt kérdés
El szeretném adni a laptop-om, de nem vagyok jártas a használt gépek értékesítésében. Ezért kíváncsi vagyok a véleményekre ár szempontjából: a gép jól működik, az aksija tökéletes. Egy hibája van, a touchpad. Az nem használható megfelelően.
A gép: [link] Én 8 giga rammal adom.
Köszöntem!
2017. ápr. 26. 05:45
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ha 70et megkapnám érte, már elégedett lennék!
2017. ápr. 26. 21:16
4/6 anonim válasza:
A probléma az hogy hiába csak a touchpad rossz, ez nagyon lenyomja az árát.
1. Az emberek ha keresnek valamit akkor hibátlant keresnek, aki az ilyet keresi, veszi (hibás termékeket) az nyilván nyomott áron teszi.
2. Touch pad után valszeg más is el fog romlani.
Szóval sok szerencsét az eladáshoz, de nem vagyok benne biztos hogy elmenne 70e-be :)
5/6 szántóvető válasza:
ebben a típusban a Touchpad javítható,le van írva a neten.én megjavíttatnám és akkor 100-at is érne.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem mit lehet tenni vele. Főleg, ha ekkora árkülönbözetről beszélünk.
2017. ápr. 27. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!