Windowsban egyik felhasználói profil miért ekkora (közel 3gb)?
Az a fiók amit használok jó pár éve nap mint nap, 2,94 gb.
Mi halmozódott fel benne? Hogyan tudnám lecsökkenteni a méretét? (vagy nem befojásolja, hogy esetleg lassabban tölti be bekapcsoláskor emiatt mert sok az adat?
Gondolom háttérkép, felbontás, tálcamenü, asztali ikonok nem okoznak ekkora méretet. Vagy ebben tárolja a rendszervisszaállítási pontokat?
letolt, kicsomagol, elindit, megtekint, orul:
A Firefoxban, verziótól függően, talán neked is ott van a beállítások egyik eldugott zugában a "cache management" lehetősége. Ott ki lehet üríteni a gyorsítótárat (cache), és be lehet rá állítani egy limitet. Pár száz megabyte bőségesen elég, bár a tizedével is rendben működne. Én azt állítottam be, hogy kilépéskor dobja ki a cookie-kat és a cache-t is, de ez ízlés dolga.
A Chrome-ról sajnos nem tudok pontosabbat mondani, mert eszem ágában sincs használni, részben épp emiatt.
Ha jó helyen kerestem foxban akkor a webtartalom gyorsítótárazása 350 MB volt a limit bepipálva.
Esetleg azt megtudja mondani valaki, hogy a windows hol tartja a profil .dat fájlt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!