Beszeretném áraztatni, valaki hozzá értő esetleg? -Proci: i5 2550K|Alaplap: Asrock H61M-VG4|Ram: 8gb Hyperx Fury Black 1333Mhz|Videókártya: Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5|Táp: Chieftec Super 650-14CS|Vinyó: WD 1TB 7200Rpm 64mb|Ház: Deepcool D-Shield
VGA -nélkül majdnem ilyet vett egy ismerösöm.
ő 30 -ért vette, egy 17" -es LCD monitorral. :-)
A VGA amúgy kicsit aránytalan hozzá.
#1, akkor az az ismerős igen csak örülhet magának!
"A VGA amúgy kicsit aránytalan hozzá." Ez nem igaz!
Cpu: ~28k
Lap: ~12k
Ram: ~10k
Vga: ~38k
Táp: ~15k
Hdd: ~8-10k
Ház: ~ 4-5k
amiket írtál, az kb. új hardverek esetén...
De ez egy 4+ éves használt cuccok, nem igen érnek az 1/3 -át se.
Pontosan ilyen cpu-t nem találtam használtan, mivel ritka darab, és a 2500k-nál alapból erősebb picivel, az pedig 25k-ba megy, tehát kb reális lenne rá, de az olcsóbbat persze mindíg könnyebb eladni, vga.t pedig már elég hamar lehet találni mondjuk 35k körül, tehát ennyit tévedtem!
Meg ne kövezzetek!
Nem engedte ki irni a többit, lapra van még 2 év garancia, ház 1 hónapos, szóval arra 3, proci hűtő dettó.
Nem értek vele egyet hogy aránytalan, a gta v redux-al kimaxolfa(egyedül msaa off) full hd-n 40-70fps. nfs 2015 ultra 60 fps alá nem megy. Minden játékot elvitt nekem eddig ultrán amikkel próbálkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!