Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pont ma kezdte jelezni a...

Tracler kérdése:

Pont ma kezdte jelezni a laptopomnál az aksin hogy Javasolt a telepcsere?

Figyelt kérdés
Utána néztem hogy mit is jelent, most még feltudja tölteni 100%-ra, minden be van kötve (keyboard, mouse, meg egyéb dolgok) a kérdésem az hogy, most durván mennyi ideig fogja bírni az aksi, talán hónapokig vagy évekig?

#laptop #akkumulátor telepcsere
2017. ápr. 18. 20:37
 1/4 A kérdező kommentje:

Letöltöttem egy programot BatteryViewInfo, amint irtam feltudja tölteni 100%-ra de a battery infon van olyan hogy -Battery Wear Level 38.5%

-Designed Capacity 48 840 mWh

-Full Charged Capacity 18 803 mWh

Nem nagyon értek ezekhez de itt szerintem azt jelenti hogy nem tud teljesen feltölteni (48 840mWh)

Itt egy kép ha valaki nem érti

[link]

Remélem megtudjátok nézni...a képet a www.kepfeltotes.eu-ra raktam.

2017. ápr. 18. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Az élettartama függ attól, hogy ezentúl hogyan fogod használni. Ha továbbra is sokszor használod akkuról akkor szép fokozatosan hal majd meg. Ami úgy értendő, hogy mondjuk most bírja 1 óráig majd lassan csak 50 percig majd 40, majd 30... Aztán a végén már úgyse lesz értelme 15 perces üzemidővel használni. Ezért figyelmeztet, hogy lassan akku csere.

Amit a programod ír az azt jelenti, hogy a Design capacity az a tervezett kapacitás amit új korában bírt. És a full charged capacity az amit jelenleg 100% ra töltve bír. Azaz már fele annyit se bír mint újkorában. Ez még akár 1 évig is elmegy, persze majd ahogy írtam romlik szép lassan az üzemidő, gondolom észrevetted már, hogy nem megy annyit a gép mint mikor új volt.

Ez ilyen, szimplán elöregedig. Egy átlag laptop akku átlagosan 3-600 töltés lemerítési ciklust bír ki a halálágig.

2017. ápr. 18. 21:24
 3/4 A kérdező kommentje:
értem, köszi a választ, még valami, én szoktam játszani is, ezt befolyásolja vagyis elöbb fog tönkremenni vagy nem számit semmit?
2017. ápr. 18. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Sokan arra esküsznek, hogy ha konnektor közelében használod akkor vedd ki aksit (persze a beépítettel elég nehéz).

Kérdésedre a válasz:

Számít

2017. ápr. 18. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!