Miért lehetnek teljesítmény problémák laptopomnál?
Sziasztok! Olyanokhoz szólna a kérdésem akiknek ugyan ilyen laptopja van, mint nekem. A kérdéses gépe egy Asus ROG GL752VW
Processzor: I7-6700HQ 3,5 Ghz
RAM: 16 Gb DDR4 2133 Mhz
VGA: Geforce GTX 960M 4 GB
A Problémám röviden. Sok játék alatt a processzor kegyetlenül melegszik 70-90 fok közötti hőfokokat mérek MSI AFTERBURNER-rel. Újabb játékok meg egyszerűen borzalmasan futnak például a Ghost Recon Wildlands 1600x900-ban lowra lehúzva is épp csak meg volt a 30 fps és a proci 80-90 fok között ment. Ismerősnek egy ROG G751JT-je van. Amiben egy I7 4750HQ proci 16 Gb DDR 3 1600 MHz -s ram és GTX970M 3 gb vga van nála viszont wildlands high ultrán hozta a 45-60 fps közötti teljesítményt.
Ismerősöm arra tippel, hogy lehet szerelési hibás a laptop igaza van vagy ennyit számítana a G751JT jobb hűtése és az 1 kategóriával erősebb vga ?
Asusnak írtam ez miatt egy hete várom a választ de eddig semmi.
Remélem itt valaki tud nekem információt adni, mert ha sanszos a szerelési hiba akkor mi hamarabb elviszem a szakszervízbe és megjavíttatom.
Előre is köszönöm a válaszokat
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!