(LoL) Sziasztok! Milyen champet tudtok ajánlani topra, illetve jgl-be?
Topra inkább a tankosabb hősöket kedvelem.
Jgl-be pedig kha'zix
(Low elo)
És kaphatnék pár tippet hogy, hogy jussak feljebb?
Válaszotokat előre is köszi!! :)
Tök mindegy. Low eloben a legszarabb champpel is fel lehet mászni plat-ig egycselpóni módban. De tényleg. S3-ban szorakával nyomtan miden, gold2-ig.
Tapasztalj ki néhány csempét és ha már több olyan csemp van aminek minden skilljét és passzívját ismered, mint ahány olyan aminek nem ismered a skilljeit és a passzívját, akkor érdemes gondolkodni specializálódáson.
Ha már tudod milyen stílust szeretsz, akkor érdemes olyan hőst választani, és adaptálni a saját stílusod a hős stílusához, és nem rögtön másik hőst keresni, mert nem illeszkedik pontosan ahhoz amit akarsz játszani.
Topon érdemes olyat választani, aminek van legalább egy menekülése, könnyű vele farmolni, de a két skill nem ugyan az.
Sok tank van, érdemes olyat választani, amihez nem kell percenként kétezret kattintani és azt is tökéletes időzítésekkel, hogy lepentázz, hanem olyat, aminek jól kiszámítható skilljei vannak.
Itt egy aktuális tier lista:
www[pont]nerfplz[pont]com/2017/03/2017-best-champions-tier-list-solo_28.html
Ebből következőket ajánlanám topra aszerint amit írtál:
garen, naut, poppy, mal, wu, rene, mao, gp.
jgl-t utálom, szóval passzolom másnak.
Köszi.
Igazából poppyval sionnal játszok.
Néha gp. :)
Igazából azt vidd ami tetszik. Leírom néhány kedvencem azért, hátha kedvet kapsz valamelyikhez :)
Top:
Gnar - először kicsit nehéz, de erős, kb bárki ellen elvan és egy jól betalált Mega Gnar ultival meg lehet fordítani egy meccset.
Nautilus - az egyik legtöbb CC-vel rendelkező tank. Kicsit rendhagyó build, de szeretek Rod of Ages-el kezdeni neki és aztán tankosítani. Supportként is játszható.
Jung:
Elise - szintén kicsit nehezebb megtanulni a 2 formája miatt, de egy nagyon jó early ganker mert viszonylag egészséges tud maradni az első Clear után, van egy Stun-ja és nagy base sebzései full combóbol. Late Game-ben nem annyira jó hacsak nem snowballozik, de az early gankek, kisebb harcok gyakorlására kiváló.
Topon Nautilus ellen gyűlölök játszani, mert soha nem hal meg, és elég nagy a hibox-a a Q-ján...
Tankok közül én Poppyt imádom, bááár kicsit nerfelték. Mostanában szinte csak minden vagyok, bár én topon szívesen kitanulnám a tanok közül még talán Shen-t is, persze ez azon is múlik, mennyire tudsz a csapattal együttműködni.
Bár nem feltétlen tartozik a tank kategóriába, de topra Irelia a kedvencem. Q-val könnyű elkapni ellenségeket, és ha lane-n torony alá szorulsz, Q-val lehet farmolni, szinteni minden hős ellen megállja a helyét valamennyire.
Junglehez én sem annyira értek, akivel szeretsz, avval szerintem tudsz feljebb jutni :D
Sok sikert a választáshoz! :)
Wukong, Irelia, Pantheon.
Jók topra és jg-be is.
Rankeden bronz-silver-be nem látni őket.
Erősek és ha jól építed tankosak és csapnak is. Nem nehezek egyáltalán.
Csak nem szabad velük hősködni early-be, ha nem biztos a kill.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!