Milyen Wifis Routert vegyek? Max 20. 000 Forintig! Olyat szeretnék aminek nagy a Wifi jele, mert nagyon nagy a házunk, és szeretném ha fogná a jelet mindenhol!
Erre korántsem biztos, hogy egy erős wifi routert kell venni, mert
1; Minden eszköz max 100mWattal adhat
2; Azt a jelet a router elküld pl a telefonodnak, de a telefonban nem lesz annyi Kraft, amivel viaszaküldené.
3; Az AC szabvány ismét egy jelentős előre lépés, de ha az eszközeid nem ismerik, akkor csak minimálisat segít.
Összességében jobban jöhetsz ki két APval szerintem, Csák kábelre csatlakoztasd.
A konkrét kérdésre válaszolva az ASUS 1200 AG+ elég jól szerepelt...
Amennyiben teljesíti azt amit szerettél volna, akkor mit számít, hogy én mit mondok? :)
A TPLINKkel sincs gond, nekem is olyanjaim voltak. Ezek fapadosak, minimális CPUval, ami nekem már nem elég, de neked - és amúgy majdnem mindenkinek - tökéletes. (Az ajánlott ASUS is nagyjából ilyen wifit adott volna, talán egy picit többet, de drágább is lett volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!