Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen Wifis Routert vegyek?...

Crytikaal kérdése:

Milyen Wifis Routert vegyek? Max 20. 000 Forintig! Olyat szeretnék aminek nagy a Wifi jele, mert nagyon nagy a házunk, és szeretném ha fogná a jelet mindenhol!

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!

2017. ápr. 9. 23:02
 1/3 Derwer ***** válasza:

Erre korántsem biztos, hogy egy erős wifi routert kell venni, mert

1; Minden eszköz max 100mWattal adhat

2; Azt a jelet a router elküld pl a telefonodnak, de a telefonban nem lesz annyi Kraft, amivel viaszaküldené.

3; Az AC szabvány ismét egy jelentős előre lépés, de ha az eszközeid nem ismerik, akkor csak minimálisat segít.

Összességében jobban jöhetsz ki két APval szerintem, Csák kábelre csatlakoztasd.

A konkrét kérdésre válaszolva az ASUS 1200 AG+ elég jól szerepelt...

2017. ápr. 9. 23:24
 2/3 A kérdező kommentje:

[link]

Végül ezt rendeltem meg. Nagyon jó a Wifi erőssége is. Szerinted ?

2017. ápr. 10. 21:37
 3/3 Derwer ***** válasza:

Amennyiben teljesíti azt amit szerettél volna, akkor mit számít, hogy én mit mondok? :)

A TPLINKkel sincs gond, nekem is olyanjaim voltak. Ezek fapadosak, minimális CPUval, ami nekem már nem elég, de neked - és amúgy majdnem mindenkinek - tökéletes. (Az ajánlott ASUS is nagyjából ilyen wifit adott volna, talán egy picit többet, de drágább is lett volna)

2017. ápr. 11. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!