Edykee kérdése:
Mi van akkor ha egy ddr2 es alaplapba van jelenleg 2 db ddr2 és 1333mhz ls ha beleraknék még két db ddr2 es ramot de azok 1600 mhz-ek? És hogyan lehet kidetríteni azt hogy egy alaplap müködik-e?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 9. 08:49
1/5 anonim válasza:
Az 1600-as ramok is csak 1333MHz-n fognak működni.
2/5 anonim válasza:
Biztos, hogy ezek ddr2-es memóriák? Mert az órajelekből itélve ezek ddr3-asok. A beszerelés után azon az órajelen fognak menni, amit az alaplapod maximálisan kezelni tud. Ezenkívül figyelni kell arra is, hogy a processzorod milyen memóriákat kezel maximálisan. Az alaplapot úgy tudod kipróbálni, hogy teszel bele egy belevaló processzort, teszel rá egy hűtőt, teszel bele ramot és videókártyát, rákötsz egy monitort, dugsz bele egeret és billentyűt, egy pendrájvra kiírsz egy live linuxot és bekapcsolod (összezárod az alaplapi power csatlakozót). Ilyen egyszerű az egész.
3/5 anonim válasza:
Az előzőhöz még annyit, hogy kifelejtettem, hogy tápot is kell a megfelelő foglalatokba dugni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat de egyszerübben nem lehetne kiprobálni az alaplapot???
2017. ápr. 9. 10:38
5/5 anonim válasza:
Egy alaplapot csak úgy lehet kipróbálni, ha bekapcsolod.
Ha jó alaposan megnézegeted, attól nem fogod tudni, hogy működik-e
A fent leírtak nélkül pedig nem lehet bekapcsolni. Amit az előbb leírtam az kb 10 perces rutin eljárás. Nem kell beszerelni egy házba. Én egy asztalon szoktam ideiglenesen összeállítani. Ehhez persze szükségesek az említett alkatrészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!