Mennyit ér egy ilyen gép? Ddr2.2 magos gép. Tulajdsaga astrock. Fsb 1600 ddr2 alaplap a proci Pentium duál core E5200 :250 MHz.250 MHz 2 GB RAM 120. GB vinyo sonblster live 5.1 hangkari atiradeon x800,256 MB videó kártya 400 W atx és táp
Fura ez a gép, mintha egy 2005-ös gamer konfig lenne (X800, SoundBlaster Live!) fejlesztett processzorral (mert ugye E5200 később jött ki).
Szerintem is 15-t ér max. Játékra ma már természetesen kevés (ráadásul X800-akban PixelShader 3.0 sem volt, azaz nem volt DX9.0c kompatibilis, így már UnrealEngine 3.0-s játékok sem mentek vele - jól emlékszem, én is hasonlóba futottam bele anno :) ), netezéshez is jól jönne a + memória.
Ha többért kínálják, ne vedd meg. Most gyorsan szétnézve a neten ez pl jobbnak tűnik:
Erősebb processzor, 4 GB RAM, és minőségi táp (gyanítom fenti konfigban nem az van).
Valamilyen Asrock alaplap
Pentium Dual Core E5200
2GB DDR2 RAM
120GB HDD
SB Live 5.1
Radeon X800 256MB
400W Táp
Alaplap pontos típusa nem ismert, memória bővíthető-e, milyen a tápegység? Így első blikkre tényleg nem adnék érte többet 15k-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!