PC zsenik ide. Mi lehet a gond? Többi lent ;)
Tehát, valami lett a gépemmel, mert amikor akarok egy oldalra felmenni, mindig hibát észlel.
Bármelyik oldal, mindig azt írja, hogy nincs internet, ha újra indítom a gépet, bejön azaz oldal, de nem jön be másik :S
Így sikerült végülis ideérnem:)
Vagy 3x indítottam újra, hogy ide sikerüljön feljönni...
Probléma oka?
Most látszik csak, hány Uri Geller van!
Megpróbálják kitalálni milyen konfigod van, mert Te az Istennek se árulnád el! Találgassanak csak mi? Mit kap akinek sikerül?
sztem xp-je van.....és azt javaslom vírus keresőt indítsd el ha továbbra isfentáll a probléma akkor telepítsd újra a firefoxot ha még mindig újra az xp-t:D
nincs mit;)
Igen, rúterem van.
igen, xp-m van:D
köszi szépen:D
Mikrohullámú internet, rúterrel ketté osztjuk.
5megabites
nem wifit használok...
talán szaggatna az internet?
Én először arra gyanakodnék.. /WiFire célozva megtettem/
Minden, ami nem dróton jön, nekem gyanús. Tegyél fel /keress/, valamiféle térerőjelző programot.
Ha más is használja a hálózatot, lehet Ő terheli, nem tudom ezeknél, hogyan van megoldva.
Van-e olyan időszak, amikor problémamentesnek mondható.
Ha igen, ezt a vonalat támasztja alá..
USB modem is drótnélküli, mégis szépen és stabilan működik. Nem ezen múlik. Ez a legújabb wifi hír:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!