Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Asus Laptop betört kijelzővel!...

Asus Laptop betört kijelzővel! Aki tud segítsen?

Figyelt kérdés
Van egy Asus laptopom (ha szukseges leirom a pontosabb adatait is) Nemetorszagban vasaroltam viszont a kijelzoje betort igy csak tvrol tudtam hasznalni.Muszaj voltam ujratelepiteni mert mar minden baja volt(windows 10) de mivel nem mutat kepet igy nem sikerult az ujratelepites es mar tvrol sem megy.Ravettem magamat es egy kolcson laptopba atraktam a winchestert raraktam egy win7et visszaraktam az eredeti gepbe de igy is hiaba dugom a tvre hdmi-vel nem mukodik..Mivel eddig is csak akkor mutatta tvn a gep kepet miutan a rendszer felallt...Megoldhato valamilyen modon h az Inditastol kezdve lassam a kepet valamin vagy egyeb megoldas?!?! Vagy mindenkeppen szerviz??A valaszokat elore is koszonom

2017. márc. 26. 18:58
 1/3 savanyújóska ***** válasza:
Elvileg a bios-ban azt hiszem van ilyen beállítás valahol, de sajnos nem mernék rá megesküdni :/
2017. márc. 26. 20:13
 2/3 A kérdező kommentje:
A problemam nagyja pontosan ez,hogy a biosba sem tudok belelepni mivel a betort kijelzo miatt nem latok semmit.De koszonom a valaszodat!
2017. márc. 26. 22:23
 3/3 savanyújóska ***** válasza:
Jogos, bocsánat késő volt már :D Akkor viszont vagy vakon elnavigálsz a biosban valahogy, vagy kijelzőcsere, amennyire én látom..
2017. márc. 27. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!