Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki segitsen amikor fel...

Joeker0502 kérdése:

Valaki segitsen amikor fel telepitem az AMerican Truck Simulatort vagy az Euro Truck Simulatort es amikor bele lepek elejon ahol meg kell csinald a mentesedet es az nekem igy eltunik es lefagy a jatek?! Mert van ez?

Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 19:11
 1/6 Gábor_79 ***** válasza:
Hibás a telepítő. Vagy a játék gépigényét nem teljesíti a géped.
2017. jan. 10. 00:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyan ez a hiba áll fent, viszont egy kicsit másképpen. Két felhasználó van a gépen, a sajátom, és az öcsémé. Letöltöttem a játékot, feltelepítettem. Saját profilomon simán elindul és megy, öcsémén pedig ugyan így kifagy az elején. Engedélyezve van a játék az ő felhasználójának is, sőt, már rendszergazdai joggal is próbáltam, így sem megy. Ilyenkor mi a teendő, vagy egyáltalán mi lehet a gond?
2017. jan. 10. 19:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Tolts le ahhoz a verziohoz egy save-t (mentest) es ugy elindul ?!
2017. jan. 17. 15:56
 4/6 Gábor_79 ***** válasza:
Ha a windows alatti felhasználói nevében ékezet van vagy az angol Abc-től eltérő karakter, akkor lefagy a program.
2017. jan. 20. 09:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Hol talalom azt a winows alatti nevet?? amirol beszelsz?
2017. jan. 21. 12:04
 6/6 Gábor_79 ***** válasza:
A felhasználói neved, ami alatt a windows-ba bejelentkezel. Ha két felhasználó van a gépen, akkor az két külön név alatt fut. Például User/Béla/.. magyarul; Felhasználók/Béla/Dokumentumok stb.
2017. jan. 21. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!