Eladni, de mennyiért?
Figyelt kérdés
Van egy tabletem,
abban szeretnék segítséget kérni hogy szerintetek milyen árban lőjem be az eladását az alábbi konfig alapján?
:
Méret: 260*149.5*9.9mm
Súly: 520g
CPU: ARM Cortex-A7, 1.3GHz Quad Core
ROM: 16 GB
ROM: 1GB
Kijelző: 10.1" multi-touch screen (1024*600 TN Panel)
Bővíthetőség: Micro SD card (max 32GB)
Kamera: Előlapi 0.3 MP, Hátlapi 2.0 MP
Hálózati eszközök: Wi-Fi (802.11 b/g/n); GPS, BT4.0
I/O Portok: Earphone/Micro USB slot/ Micro SD slot
Speaker: Built-in 8Ω/1W speaker
Szenzorok: G-sensor
2017. márc. 21. 12:29
1/6 szántóvető válasza:
az újkori árának az 50-60%-áért.
2/6 Dongaben válasza:
Egyszerűbb lett volna a típusát, és a használati idejét leírni... Talán 10-15e-et ér, jó esetben...
3/6 A kérdező kommentje:
Egyszerűbb lett volna, de nem akartam hogy a márka befolyásoló legyen, ez ugyanis itthon nem volt kapható (Olaszországból van) így egyből mindenki leszólná mert "noname" közben meg ott nem az
2017. márc. 21. 12:51
4/6 Dongaben válasza:
Nem hiszem, hogy Magyarországon sokakat zavarna a "Noname", mert mindent megveszünk... Én 2 és fél éve vettem "Alcor Zest Q933RS" 50e-ért. Az Alcor egyébként tablet, és eBook-ban jó márka, de ezt itthon nem igazán tudják. A típust azért írom, hogy lásd az összehasonlítást... Nekem ezért 15e-et kínáltak, de inkább veszek bele egy új aksit.:)
5/6 A kérdező kommentje:
Elhiszem neked hogy MO-on a noname eléggé felkapott, de nem kell más fórumra menni hogy megtaláljanak a APPLESAMSUNGCSAKAJÓMINDENMÁSSZAR trollok :D tapasztalat
2017. márc. 21. 13:30
6/6 Dongaben válasza:
Igaz...ez is jellemző itthon...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!