Ezt a gépet mennyiért tudnám eladni?
Processzor: Intel Core E6700 | 3.20 GHZ | 2 mag |
Memória: 2x4gb | DDR2 |
Videókártya: AMD Radeon HD 6670
Alaplap: Asus P5G41T-M LX
HDD: 320 GB SAMSUNG
Gépház: nooble nob09a
Tápegység: GPS-450AA-101 A
Cpu:~3k
ram: ddr2-be igen ritka a 4gb-s modulok, és az alaplapod típusa szerint amúgy is ddr3-as tehát: ~8-10k
Vga: ~8k
Lap: ~6-7k
Hdd: ~3-4k
Ház: ~6-7?
Táp:~ 5-6k
Valahogy így!
Miért nem procit cserélsz?
Xeon X5450-et bele, 6-7k jó ár érte hardveraprón aztán lesz egy erős 4 magos procid.
VGA csere sem ártana (bár jelenleg a procid gyenge pont), RX-460, gyengébb GTX-750/R7 360, legalább 2GB verzió.
Szia Badabum! :)
Most ezzel megfogtál, gondolom értesz hozzá, mivel teljesen igazad van, hogy a procim a leggyengébb, hiszen ha a facebook is megy 50-60%-on pörög a processzor!
Elmondom amúgy, hogy miért akartam eladni a gépet. Mivel informatikai suliba járok, így sok esetben kényelmesebb lett volna egy laptop, legalább egy I5-öset akartam venni, persze szerintem az a közelébe sem érhet az asztali gépnek szerintem. Köszönöm szépen a válaszod, ezzel most megfogtál! :) További szép estét kívánok! :)
"Majdnem a videókártya 20.000.. :)"
3 évvel ezelőtt sem kaptál volna annyit érte használtan csak minden bántás nélkül írom, most kb 6-7 ezer maximum de már annyit sem adnának érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!