DELL Inspiron notebookomon, ha szöveget írok, elugranak a szövegrészek egészen máshová! Már három új egeret tesztelek, de mindegyiknél fenn áll (Trust, Asus), ezeket mindegyiket felismeri a gép, vaj on mi az oka?
Az hogy gépelés közben megérinted a touchpadot.
Ha külső egeret használsz kapcsold ki.
Ezt egyszerűen megteheted mert a billentyűzeten szokott lenni erre egy gomb. Én most nem fogom megkeresni neked hogy a te gépeden melyik az, mert nem írtad le milyen a gép (Inspironból van vagy húsz fajta).
De ehhez hasonló szimbólumot keress a funkcióbillentyűkön.
Fn+ez a gomb ki/be kapcsolja a touchpad-et.
Köszi, hogy foglalkozol velem!
Írok egy kommentet, vagy egy levelet, és régen nem ott van a szövegem ahol következik, hanem a korábban írt szövegbe, lehet, hogy egy másik sorba is beépül, de értelmetlen szövegtorlódást okozva! Most persze jó, hogy megmutassam.
Azonban rátaláltam egy csomó segítségre, hogy ki tudjam kapcsolni, de nálam a W7 Ultimate van fenn és nem úgy van az egérbeállítás, ahogy javasolják.
Az egyik helyen ilyet olvastam , hogy a Vezérlőpult>
Könnyűkezelésre menjek rá, no ott >az Egér kezelése billentyűzettel > Egérbillentyűk beállítása, és ott pipát tettem, hátha ezért jó most, mert így úgytűnik inaktív a tapipad!
Köszi, , hogy segítettél, hátha más is tudja használni, ha nem jó akkor jövök vissza, szia!
"...és ott pipát tettem, hátha ezért jó most, mert így úgytűnik inaktív a tapipad!"
Elsőre azt javasoltam hogy tiltsd le a touchpad-et.
Erre te ezt reagáltad: "Automatikusan kikapcsolja a gépem a tapipadot, nem ez a gond"
Most meg azt írod sikerült kikapcsolni a tapipadot. :)
Közben az is kiderült néhány nap alatt, hogy nem a "szövegrészek ugranak el egészen máshová", hanem a kurzorod ugrik el máshová amikor gépelsz és ezért beleírod a már kész szövegbe amit épp írsz.
Szóval mindegy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!