Miért nem engedi kivenni a skineket a drakemoon oldalon?
Figyelt kérdés
Amióta új a telefonom és letöltöttem rá a steam aplikációt, azóta nem tudok skineket kivenni gambling oldalakról.
Az alábbi linken megtekinthető hogy tul. képpen mi is a problémám. Ami le van írva hogy, privátra kell raknom mindent, már akkor meg volt amikor beregisztráltam steamen.. Hiába tettem privátra és újra nyilvánosra, az sem segített.
#játék #kivétel #Counter-Strike #Withdraw #CS:GO #Counter-Strike: Global Offensive #Gambling #DrakeMoon
2017. márc. 17. 19:23
1/3 anonim válasza:
Mióta új a telefonod? Az újraaktiválás után egy ideig megint korlátozza a csereajánlatokat. Egy hét után próbáld meg.
Amúgy gratulálok, hány eurót költöttél el hogy nyerj 18 centnyi skint? (költői kérdés)
2/3 A kérdező kommentje:
Csináltam ládákat és az abból befolyó 1 dolcsit költöttem ládákra :)
Amúgy lassan 2 hete van meg a teló.
2017. márc. 17. 20:17
3/3 anonim válasza:
Az összes ilyen gambling oldal illegális, én nem kockáztatnám a CS:GO accountomat. Bár gyanítom, amúgy sem lehet túl magas szintű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!