Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Www. Drakemoon.com trade...

Www. Drakemoon.com trade error? Mit tudjak csinálni?

Figyelt kérdés

Hosszú Verzió:

(www.drakemoon.com oldalt mutatták a barátaim, amin a Sparkles kódot használna, 0,75 centet ad :) , el is játszottam, kaptam 1 elite buildot és még valami 10 centeset, ott hagyta, (rohantam versengő) máskor máris töltöttem fel 4 eurót, és kipróbáltam az ak-s ládát... egy jaguárt nyitottam (Kevéssé használt) nagyon nagy szerencsém volt :'D mire tradeltem volna az akat:)

rövid verzió:

Amikor elakarom tradelni a skint ezt írja lent egy kis "ilyen" buborékban: Withdraw only available after deposit

Nagyon sok mindent megnéztem, és semmi, a nyílvánoságom nyílvános, mindent megcsináltam a trade link jó, nem vagyok VACos semmi... Tudtok segíteni?

2016. szept. 17. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:

1. - Ha jól tudom akkor "deposit" alatt az oldad skineket kér cserébe, de kizárólag olyat, amit ki tud adni másoknak (amit ládába lehet nyitni az oldalon). Ha ez megvan akkor elvileg sikerülnie kell.

2. - Ha skinnel depositoltál, de ez még mindig fennáll akkor a helyedben felkeresném a Drakemoon Facebook illetve Twitter oldalát, és személyesen tőlük segítséget kérni.

3. - Esetleg lehet hogy késleltetve van az accountod, ami befolyásolhatja a tradet.

Sok sikert! :)

2016. okt. 7. 08:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most nézem újra a kérdéseimet gyk-n és még akkor másnap rájöttem, hogy 5€ feltöltés megoldotta :D abból nem is tudom mit nyitottam...az a lényeg hogy kb. 5 ből csak 1.80€ buktam ami fergeteges volt :) köszönöm! :D jó nyarat!
2017. jún. 24. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!