Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows XP telepítési hiba?

Windows XP telepítési hiba?

Figyelt kérdés
Sziasztok szeretném telepíteni Windows 7 helyett az xpt. Be van bootolva, azt írja ki hogy nyomjak meg egy betűt megnyomtam ugyan ezt kiadja még egyszer és így tovább. A DVD t én írtam mert nem volt xp telepítő de az ISO képfájlt írtam rá.

2017. márc. 12. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:

BIOS-ban az USB beállításoknál a legacy módot kapcsold be, illetve a billentyűt USB2-es (vagy ha van, USB1-es) portba dugd. USB2 is csak XP SP3-mal fog működni, régebbi telepítővel még az se.

Alternatív lehetőség PS/2 billentyűzet használata. Az mindennel működik.

2017. márc. 12. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak egyszer kell megnyomni a billentyűt, a telepítés elején. Amikor legközelebb újraindul, akkor már nem kell - dacára annak hogy ezt írja ki.
2017. márc. 12. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:
A telepítés elindult, utána volt egy újraindulás, és akkor nyomtad meg?
2017. márc. 12. 20:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Elsem indult szerintem én rontottam el mert olyan DVD re tettem az ISO filet ami már régi, és amikor bootolva indítom annyit ír, hogy reboot meg nyomjak meg egy gombot megnyomom és beadja ugyanezt.. A telepítőig elsem jutottam sajnos. Köszönöm a válaszokat.
2017. márc. 13. 06:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor az a tippem, hogy Xp nem ismeri fel a Sata HDD-t, gondolom SATA a HDD-d?

Sata drivert kell integrálni a telepítőbe nLite programmal, vagy a BIOS-ban átállítod IDE módra a HDD-t, ha van rá lehetőség. Én sem tudtam telepíteni emiatt az XP-t, régen.

2017. márc. 13. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!