Telepítési hiba a Sony PC Companionnal?
Újra telepítettem a PC-met (Windows 10 Home, 64 bit). A Sony PC Companiont ismét telepítettem, amely korábban ugyan ezen a gépen a Windows10-el működött. Amikor feltelepült, rögtön frissítés végrehajtását kéri. Amint elindítom a frissítést, azonnal telepítési hibát jelez. Másik gépen is, amelyen a Windows8.1 fut, szintén ezt írja ki.
A Sony Xperia Companiont telepítettem ezután. Rendben települ is. Csak nem ismeri fel USB csatlakozó kábellel a Sony Ericsson arc S készüléket. A számítógép észleli ezt a telefont, de a Companion nem.
Kb. 4 hónappal ezelőtt még a „sima” Sony PC Companion használatával, a Companion frissítéseivel nem volt gond.
A windows update telepít éppen a háttérben valamit, és a még a windows 95-ös időkből származó msi installer a mai napig nem képes 1 műveletnél többet csinálni egyszerre.
Várd meg, amíg a WU lenyugszik, aztán reboot, aztán menni fog a cuccod telepítése is.
1. Nem értem mind. A Windows Update nálam rendben lemegy.
Kifejtenéd? Nem a Windows Update után telepítem közvetlen.
Korábban működött. Netán próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!