Nem ad képet az új videokártyám gigabyte rx460, mi lehet a probléma?
Először mikor bele tettem be kapcsolt minden müködött szépen, el is kezdtem fel telepítgetni, a gép már fel is idmerte a videokártyát. Ekkor bele léptem abba a programba ahol lehet allítani a videokártya teljesítményét, kicsit feljebb huztam ra mentem h ogy "apply" pár másodperc után az egész képernyő be szürkült majd újraindítottam a gépet, és miután kérnie kellene a jelszót fekete a képernyő.
Ha sokat várok vele a videokártya durvan be pörög es elkezd fujni ezerrel, így hát inkabb kiszoktam kapcsolni.
DDUval meg letudtam törölni a drivereket. vissza telepítettem, és ahogy kesz lett megint be szürkült a képernyő, ujra inditottam, először még bekapcsolt de megint szürke képernyő. aztan most mar ugyan odaig kapcsol be. Át variáltam a ramot de semmi. mi lehet akkor a gond? esetleg rossz a driver amit adtak vagy nem birná el a gepem? itt van h mik vannak a gepembe:
asrock g41m-vs3
Samsung 4GB 1333MHz DDR3 M378B5273CH0-CH900
Intel® Core™2 Quad Processor Q8400
LC-Power LC6550 V2.2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!