Mit ajánlanátok kezdő vágóprogramnak?
Figyelt kérdés
Olyat ajánljatok lehetőleg amit egyszerű kezelni.2017. márc. 8. 09:38
1/7 Dongaben válasza:
Videóvágáshoz talán a "VirtualDub" a legegyszerűbb. Elsősorban azért, mert rengeteg "YouTube" segítség van hozzá.
2/7 anonim válasza:
Attól függ mit vágnál. Az ajánlott VD remek, de az AviDemux több formátummal boldogul alapból.
3/7 A kérdező kommentje:
Egy videót vágnék amit később fel is töltenék YouTubera. Osztály videó, effektekkel, közelítéssel stb.
2017. márc. 8. 13:20
4/7 anonim válasza:
Akkor komolyabb kéne. Darabolásra még elmennek az ajánlottak.
Én Camtasia8-at használom, ami fizetős. WinMovieMaker nem tudom mennyire jó, nem próbáltam, az ingyenes.
5/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a Sony Vegast de az a baj, hogy nem tudom annyira használni még. Egy csomó dolgot jó lenne csinálni benne (mint mondjuk a Maris vagy a luckeY videóiban, de nem tudom hogy hogyan csinálják...) :(
2017. márc. 10. 21:09
6/7 anonim válasza:
Movie Makernél nincs egyszerűbb.
7/7 anonim válasza:
Sony Vegas egy nagyágyú.
Az ajánlott WMM, vagy Camtasia. Youtubeon pl Camtasiára rengeteg videó található.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!