Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom elindítani a...

Jozsoo kérdése:

Miért nem tudom elindítani a telepítést? Berakom a telepítő CD-t, elindul, megjelenik egy DOS felület, "starting caldera DR-DOS" kezdő mondattal. Aztán várja, hogy beírjak valamit. Mit rontottam el?

Figyelt kérdés
XP-t akarok egy régi gépre felrakni. Az utolsó sor ahol villog a kurczor: [DR-DOS] A:\>. Ha az A a floppit jelenti, nem tudom mit akar vele, a boot sorrendnél letiltottam. Elsőnek a CD-rom van beállítva.
2017. jan. 24. 08:59
 1/5 anonim ***** válasza:
BIOS-ban be van állítva, hogy CD-ről bootoljon?
2017. jan. 24. 09:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen.
2017. jan. 24. 09:05
 3/5 coopper ***** válasza:

Szia.

Valóstínűleg rossz, ISO-t szedtél le, vagy rosszul irtad ki az ISO-t a CD/DVD-re (boot-cd + DR-DOS inditólemez).

Nézd meg ezt, a kollégának ugyan ilyen jelegű gondja van/volt : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__8..

Sok sikert.

üdv.

2017. jan. 24. 10:03
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ!

A CD-re írással volt probléma.Először Néróval írtam ki, mint rendszerindító CD-rom-ot.Ez nem volt jó. Azután Imgburn-nal, mint lemezkép CD-re írása.Ez volt a jó de a fő promlémámat sajnos az újratelepítés sem oldotta meg.Azért telepítettem újra, mert üresjáratba is 80-100%-on ment a proci, épp ezért nagyon lassú lett a gép. Most újratelepítés után is ugyan ez a helyzet. Mit lehetne még csinálni?

2017. jan. 24. 16:36
 5/5 coopper ***** válasza:

Szia.

WinXP-nél, a windows update meghalt (Nincs támogatás), ki kell kapcsolni és onnantól elvileg jó lesz : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..

Sok sikert.

üdv.

2017. jan. 24. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!