Hogyan állítsam helyre a gépet (kékhalál, újratelepítés)?
Ma délelőtt, formázást követően újratelepítettem a win7-et. A rendszer tökéletesen futott, feltettem rá a fontosabb programokat, majd kikapcsoltam a gépet. Délután ki szedtem a gépből a dvd olvasót (mert elég hangosan adta ki a tálcát, és meg akartam nézni mi a baja) , ehhez ugye le kellet húznom róla a IDE kábelt és a táőcsatlakozót. Ezután amikor indítottam a gépet, a betöltés közben (amikor az ablok villog) azután beadta a kékhalált, majd újraindult.. majd újra és újra..
Gondoltam, semmi gond, újrateszem rá a windows-t elvégre úgyse kell semmit lementeni róla, mert az már délelőtt meg volt. A telepítést azonban nem sikerült befejezni, mert a telepítés végén, amikor már hozta volna be az asztalt, újra csak kékhalál. Próbáltam utána csökkentett módban, de azt írja, hogy a telepítést nem tudja befejezni csökkentett módban :\
Valakinek van esetleg ötlete, hogy hogyan lehetne ezt megoldani?
Kösz a segítséget!
Hardveres hiba, hiába telepíted újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!