Hogyan rakhatom újra az android rendszert?
Figyelt kérdés
Galaxy Tab 3 Lite, folyamatosan újraindul, amikor kiírja az elején a galaxy tab 3 as írást. Recovery annyit ad ki hogy nincs parancs, majd az is újraindul. Mit tegyek?2017. febr. 18. 11:28
1/9 anonim válasza:
Szia próbáld ki ezt!
1. Tableted legyen kikapcsolva
2. Nyomd a Hangerő fel , kezdőképernyő gomb és a bekapcsoló gombot
3.Majd a hangerő szabályzó gombokkal válaszd ki a "wipe data / factory reset" majd nyomd meg a bekapcsoló gombot
4. Válaszd ki a yes-t és újra bekapcsoló gomb
5. Válaszd ki a reboot system now és újra bekapcsoló
6. Ha minden jól ment akkor újraindul és kész
Remélem működni fog!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de amint a kérdésem alatt is szerepel, nem működik a recovery, annyit ad ki hogy nincs parancs, majd rá 2mp re újraindul a tab.
2017. febr. 18. 11:46
3/9 anonim válasza:
Hát akkor ez valószinüleg szerviz lesz :(
Valoszinüleg egy félbehagyott rendszerfrissités lesz a probléma
4/9 A kérdező kommentje:
Használva volt, lefagyott, ki lett kapcsolva és utána már így reagált, próbáltam leszedni a firmware-t hozzá és odinnal feltenni rá, de write error lett a vége, szóval failed.
2017. febr. 18. 12:00
5/9 anonim válasza:
És amikor irja hogy nincs parancs akkor nem tudsz nyomni egy bekapcsoló gombot mert néhány eszköznél igy jön elő a recovery?
6/9 anonim válasza:
Vagy nyomni 10-15 másodpercig hang fel gombot
7/9 A kérdező kommentje:
Nyomom a hang fel, home és bekapcs gombot egyszerre, előjön a nincs parancs, fölötte a zöld figura ki van feküdve, majd egy pillanat alatt újraindul a tab, semmire nincs időm, hogy bármit megnyomhatnék utána. Láttam, hogy másoknak is jött már elő a nincs parancs hiba, de nekik legalább nem indult újra.
2017. febr. 18. 12:10
8/9 anonim válasza:
Akkor valami parancsot kéne szerezni mert ha jól tudom akkor ezt gépen kell rendszergazdai parancssorban
9/9 anonim válasza:
Vagy probálkozhatsz itt is hátha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!